Grønkålssalat propfyldt med C vitaminer

Mange mennesker ved ikke helst hvad de skal synes om grønkål… Måske har vi fået det for meget som børn, i en lidt overkogt kedelig version? Men snyd ikke dig selv, for denne grønne superfood. Den er sammensat af en række vitaminer og mineraler som fx. A, C og B vitamin, samt mineraler som magnesium og calcium. Grønkål er fyldt med proteiner og så har den en afgiftende effekt på leveren. Så hold jer ikke tilbage, men kom igang med at spise naturens guld. Personligt kan jeg selv bedst lide, at snitte/hakke grønkålen helt fint, og så mokker jeg alt det i jeg har, som får den smukke grøntsag, til at stråle endnu mere 🙂

Salat til 6 prs.

6-7 store grønkålsblade uden stilk (hakket helt fint)

3-4 avocado (fjern skræl og kerne og skær i tern)

3 kiwi (Fjern skræl og skær i både)

granatæblekerner fra 1/2 granatæble

1-2 dl solsikkekerner

Giv salaten et skvæt olienolie, æbleeddike og saften fra 1/2 citron.

Pin It on Pinterest