Super sunde glutenfri, sukkerfri og mælkefri muffins

Jeg har været væk fra min familie hele weekenden, og derfor skal vi allesammen hygge i eftermiddag med de her lækkerligheder 🙂

Jeg bruger dem både som eftermiddagssnack, men de er rigtig gode at fylde i madpakken også, da der kun er gode sager i.

Opskriften giver ca. 32 muffins (Når jeg nu alligevel er igang 😉 Frys dem gerne ned, så er de nemme at smide i madpakken)

4 spsk chiafrø

12 spsk vand

2 store revne gulerødder

2 revne æbler

4 bananer

5 dl. plantemælk (jeg bruger cashewnøddemælk)

10 dl havregryn

4 spsk kokosolie

4 spsk agave sirup

2 tsk kanel

2 tsk kardemomme

4 tsk bagepulver

1 tsk salt

Lad chia frøene suge vand (jeg lod det suge i blenderen) mens du river gulerødder og æbler. Tilsæt resten i blenderen og blend hele herligheden til fin ensartet masse. Hæld på muffinsforme og bag i ovnen på 180º i ca. 40 min.

God fornøjelse med at holde fingrene fra dem 😉

 

 

 

Pin It on Pinterest