Har du det ligesom jeg, at leverpostej bare bliver lidt kedeligt at spise, men før man får set sig om, spiser man det alligevel, fordi man er sulten og det var det eneste, man lige kunne tænke sig til, da man var i REMA for at handle ind? Godt så! Men nogle gange er der nogle mønstre der sagtens kan brydes.. hjernen skal bare tvinges til at tænke i en anden retning end det den er vant til.

Herhjemme er jeg selv blevet lidt mere kreativ med at tænke alternativer på mit brød, og når først man får trykket hul på bylden, bliver man også mere modig og tør godt at begive sig ud i noget andet end det man plejer.

Her nedenfor kan I se nogle eksempler på mine madder. Jeg elsker frugt på brød…. Eller faktisk er jeg bare generelt tosset med frugt, jeg synes bare, at det smager ekstra godt, oven på det lidt mørke og bitre rugbrød.

Det ser lækkert ud ikke?

Prøv at starte med at kigge i køleskabet.. Måske er der lidt frugt eller grønt, som du synes smager dejligt sammen? Når du så næste gang er ude at handle så vælg gerne noget topping, så man hele tiden husker at få fedtstofferne også. De er gode at få igennem avocadoen, men ellers hampefrø og nødder og kerner generelt er super kilder til fedtstoffer.

God fornøjelse med mandagsmadderne -også om tirsdagen 🙂

 

Du kan finde lidt mere om madderne her

 

Anja

Pin It on Pinterest