Halloween og græskar hører unægteligt sammen. Det samme synes jeg suppe og efterår gør 🙂 Heldigvis elsker vores børn suppe, og for mig er det nemt mad at lave, der ikke tager lang tid, og man kan bruge det man enten lige har i køleskabet eller sæsonens grønt.

Opskriften er til 6-8 prs.

2 hokkaidoer (skyl den grundigt da skrællen skal bruges)

3 løg

4 gulerødder

6 fed hvidløg

6 små kartofler

2 tsk revet ingefær

1 tsk spidskommen

salt og peber

1-2 ds kokosmælk

1- 1,5 l vand

Saften af 1/2 citron

Skær alle grøntsagerne og løg i tern (hokkaidoen fjernes for frø og tilberedes med skræl) og svits det samlet i en stor gryde i olie.

Hæld vand ved og krydderier (også ingefær) ved og lad det simre 1/2-1 time. Blend suppen og tilsæt kokosmælk og citronsaft.

Varm suppen op og smag til med salt og peber.

Til suppen toppede vi med græskarkerner der er ristet på en pande med lidt olie, lidt æbler i tern og 1 lidt cremefraiche.

Pin It on Pinterest